Çekiliş Sonucu...

Merhaba,

Beklentinin altında bir katılım olduğunu itiraf etmeliyim. Ancak maalesef eksiklikleri olduğu için katılamayan arkadaş sayısıda çok. Yakında facebook üzerinden bir çekiliş daha olacak inşallah onda daha etkili bir katılım sağlayabiliriz.

 Katılımcıları random.org ile belirleyeceğimi söylemiştim.Random.org görüntülerinde yayınlıyorum ki akıllarda soru işareti kalmasın. Sizlere verilen numaralardan yaptığım çekilişte artık mutlu son :))  Kazanamayanlar üzülmesin hediyelerin devamı gelecek:)) Kazanan arkadaşların hediyelerini sevdikleriyle güzel günlerde kullanmalarını diliyorum.


İşte kazananlar:

1. hediye 106 numara Hanhildem

2. hediye 131 numara Gönül Özcan



NOT:Kazananların 2 gün içinde iletişim bilgilerini hrzmnkyr@hotmail.com adresine göndermeleri gerekiyor. Bilgisi gönderilmeyen her kişi için yeni çekiliş yapılacaktır. Sevgiler...

10 yorum:

  1. güzel günlerde kullansınlar :)

    YanıtlaSil
  2. aynen canım bir sonrakinde darısı başına:))

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun güle güle kullansınlar güzel günlerde inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sevindim. Bilgilerimi e-posta ile gönderiyorum. :))

    YanıtlaSil
  5. tebrikler:)) hediyeler en kısa zamanda elinizde olacak.sevgilerr

    YanıtlaSil
  6. ama ben çekilişle ilgili bir şeyi anlamadım :/ minimum 100 olunca 100'ün altında numarası olan kişiler sayılıyor mu??

    YanıtlaSil
  7. Hazel Hanım merhaba çekilişte ilk verdiğim numara 100 ile başladı.Yani 100 ün altında numara vermedim toplam 45 numara verildi bu sebeple çekiliş 100 ile 145 arasında yapıldı:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  8. hmm şimdi anladım peki teşekkür ederim cevabınız için kazananları tebrik ederim güle güle kullansınlar :))

    YanıtlaSil
  9. ne demek Hazel hanım ben çok teşekkür ederim katılımınız için umarım bir gün sizede hediye gönderebilirim:)) sevgiler.

    YanıtlaSil