Güllüoğlu Lokum ile Damaklar Şenlensin...


Tatil dönüşü bambaşka bir konu karşınızdayım.Söz konusu ola durum bir ürün tanıtımı. Emin olun güvenmediğim hiç bir şeyi paylaşmıyorum bloğumda. Çünkü blog için öncelikli hedefim mutlaka samimiyet.Güllüoğlu ismini duymayan kaldığını pek sanmıyorum. Kuşkusuz baklava denince ilk akla gelen isim. Gaziantep'te başlayan baklava serüvenlerini bugün pek çok şubeyle devam ettirmeleri başarılarının kanıtı. Defalarca ziyaret ettiğim etmekten keyif duyduğum Ümitköy şubelerinde mutfak konusunda da iddialarını sürdürmekteler.

Lokum... Türk ismiyle özdeşleşen evlerden eksik olmayan,saray mutfağının vazgeçilmezi. Turkish Delight olarak Dünyaya nam saldığımız korumamız geliştirmemiz ve üzerinde özenle durmamız gereken lezzet.

İki paragrafın birbirinden farklı olduğunu düşünenler sakın önyargılı olmayın ki tam da bu noktada bu iki paragraf birleşecek. Güllüoğlu adına yaraşır bir lokumla karşımızda.

Memleketim Egenin inciri, ceviz ve Gaziantep 'in taze fıstıklarıyla birleşen leziz mi leziz bir lokum yapmışlar ki denemeden bilemezsiniz. Denememi ve deneyimledikten sonra görüş bildirmemi istemeleri ise tamamen müşteri memnuniyetlerini ne kadar önemsediklerini gösteriyor. Lokumun özüne bağlı kalarak oluşturulmuş son derece farklı bir lezzet. Hindistan cevizi ise olmazsa olmazı. Sarma olarak geliştirilmiş bu lokum ceviz ve incirin uyumu ile de farklı tatlar keşfetmek isteyenlere hitap ediyor.

Kahvelerinizin yanına, misafir ikramlarına eşlik edecek bu lezzzeti siz de deneyin. Denemekle kalmayın sevdiklerinizle paylaşın...

Bu ürüne ulaşmak ve detaylı bilgi almak isterseniz 0212 321 3444 numaralı telefon ile irtibat kurabilir www.gulluoglu.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder